Adidas Tubular Udsalg

Post Reply
trauche
Posts: 8
Joined: Mon Mar 23, 2020 8:27 am

Adidas Tubular Udsalg

Post by trauche » Mon Mar 23, 2020 9:55 am

Efter den utroligt imponerende sort og røde farve fra tilbage i august fortsætter Adidas Tubular Mænd/Kvinder sit løb af spændende farveskemaer med denne "Sesame" iteration. Den futuristiske silhuet er udstyret med en Yeezy-lignende beige Primeknit-overdel, opvejet af hvid detalje med en ruskindhæl-fane, alle sidder ovenpå den bølgende tubulære mellemsål. Soc har en meget enklere bygning end den oprindelige Tubular Doom, befri sig selv fra den stroppelignende overdel og giver en mere naturlig ankel.

Image

Adidas Tubular Sko er det nyeste medlem af Tubular-familien, og nu afsløres dets nyeste farve. Med en lige så dristig design som den originale Tubular X bliver statement-sneakeren lyserød i efteråret med en blanding af Primeknit og ruskind med stribede reb snørebånd og en cremefarvet sål.

Adidas Tubular Billig adidas Originals afholdt en særlig lanceringsbegivenhed til deres helt nye Tubular Invader Strap på Shiekh Shoes i centrum af Los Angeles. Tubular Invader Strap, som har nogle uberørte detaljer med ruskind overdel og en stilfuld stropp på den øverste, kommer i flere farver, der passer til ethvert outfit og personlig smag. Noteret sneakersamler The Perfect Pair var klar til at fremvise noget af sin adidas-kollektion, mens han gav sit eget tag på denne helt nye sko.

Influencere og berømtheder af sneaker- og modebranchen samlet den 2. august i Paris på en speciel Adidas Tubular Udsalg vært for et arrangement for at fejre den kommende "Triple Black" -udgave af adidas Tubular Invader Strap. En af de nyeste og mest stilfulde tilføjelser til adidas Tubular-familien endnu, Invader Strap kombinerer den distinkte Tubular-æstetik med den retroinspirerede midt-top silhuet af adidas Invader basketballsko fra 1980'erne - alt komplet med en midtfodsrem til nogle ekstra flair. Før frigivelsen på Foot Locker Europe var "Triple Black 'Tubular Invader Strap" udstillet til arrangementet på Palais de Tokyo i Paris, hvor deltagere dansede natten væk mens de tidligt fik et kig på den slanke, helt sorte farve.

Køb Adidas Tubular får to nye farveveje til feriesæsonen i form af spore lilla og kernehvid. Med en åndbar primeknit øvre for ultralette komfort og støtte, er sneakersene designet med en soklignende makeup med tekstilfor. Præmie af ruskind på hælen, trækflig, præget Trefoil-logo og en markant Tubular Doom ydersål afslutter looket helt.

www.skotmall.com

Post Reply