Adidas N-5923 Ash Pearl

Post Reply
klz53rc7
Posts: 3
Joined: Wed Nov 20, 2019 7:03 am

Adidas N-5923 Ash Pearl

Post by klz53rc7 » Wed Nov 20, 2019 7:24 am

Image


Het silhouet van de Adidas Schoenen Rood heeft een ademend bovenwerk van textiel met een tong van mesh. De klassieke witte branding met 3 strepen completeert de nostalgische esthetiek van de schoen, afgerond met essentiële bedrukte Trefoil-logo's in koper en wit. Een rubberen buitenzool completeert de berekende mix van klassiek en modern design van de schoen.


Het Adidas Schoenen 2019 silhouet is geïnspireerd op de gearchiveerde versie in combinatie met moderne details om het ultieme nietje in hardloopstijl te bieden. De lichtgewicht sneaker zal verkrijgbaar zijn in een reeks collegiale themakleuren, waaronder klassiek kernwit en zwart, collegiale marine en bordeaux, evenals asroze en krijtblauw.


De Adidas Schoenen Dames is een tweeling van de Iniki Runner die is geïnspireerd door hardlopers uit de jaren 70 die specifiek zijn ontworpen voor de straat van vandaag - volgens adidas. Deze opkomende kleuren komen gekleed in een mix van Ash Pink en Footwear White die aantrekkelijk is voor de dames. Gemodelleerd naar vintage hardloopschoenen. Met een ademend bovenwerk van textiel afgezet met gelaste overlays en een hiel van TPU. Geen Boost inbegrepen, maar de schoen rust bovenop een schuimzool en rubberen buitenzool.


De Adidas N-5923 Ash Pearl combineert elementen uit het uitgebreide archief van adidas met moderne ontwerpperspectieven om een ​​progressieve kijk op klassiek schoeiselontwerp te presenteren. Elke colorway is gemaakt met een ademend bovenwerk van textiel met gaaspanelen over de toebox, verbonden door gelaste overlays. Een gegoten TPU-hielkooi en lederen hielpatch zorgen voor structuur aan de achterzijde, afgewerkt met een klassiek vetersysteem, goudfoliebranding en essentiële gekartelde Three Stripes-markeringen om de nostalgische look af te maken.


https://www.schoenenbeste.com/

Post Reply