Adidas NMD XR1 PK Clear Onix

Post Reply
vm9eqswk
Posts: 3
Joined: Wed Nov 13, 2019 6:09 am

Adidas NMD XR1 PK Clear Onix

Post by vm9eqswk » Wed Nov 13, 2019 6:21 am

Image


De Adidas Schoenen Heren heeft een ademend bovenwerk van mesh met een geheel nieuwe luxueuze lederen textielkooi met een bijpassend lederen hiellipje. Een bijpassende Boost-middenzool over de hele lengte en rubberen buitenzool completeren het eenvoudige ontwerp helemaal.


De Adidas Schoenen Zwart verschijnt in drievoudig grijs als vervolg op eerdere drievoudige zwarte en drievoudige witte uitvoeringen. De slanke stijl wordt bedekt met grijs over het bovenwerk van mesh, geventileerde kooi-overlay, veters en lederen hiellip. Bijpassende EVA-inzetstukken, Boost-middenzool en rubberen buitenzool completeren het slanke ontwerp helemaal.


Het Adidas Schoenen Sale bestaat uit drie tonale aanbiedingen van het model die verkrijgbaar zijn in zwart, wit en grijs. De rest van het bovendeel lijkt te zijn gemaakt van een gaasconstructie, met plastic voor het hiellipje en de traditionele Boost-demping op de tussenzool. De zwarte en witte paren worden geleverd met witte boost, terwijl het grijze paar kiest voor een bijpassende grijze boost.


De Adidas NMD XR1 PK Clear Onix is de volgende stijl die een drievoudige grijze behandeling krijgt na eerdere drievoudige zwarte en drievoudige witte uitvoeringen. De slanke stijl wordt bedekt met grijs over het bovenwerk van mesh, geventileerde kooi-overlay, veters en lederen hiellip. Bijpassende EVA-inzetstukken, Boost-middenzool en een rubberen buitenzool completeren het slanke ontwerp helemaal.


https://www.schoenenbeste.com/

Post Reply