Balenciaga Track 2 Zwart Rood

Post Reply
o2odnzc7
Posts: 3
Joined: Sat Oct 19, 2019 2:06 am

Balenciaga Track 2 Zwart Rood

Post by o2odnzc7 » Sat Oct 19, 2019 2:18 am

Image


De Balenciaga Schoenen 2019 is gemaakt van mesh en leer en heeft een meerlagig bovenwerk. 'BALENCIAGA'-logo's zijn aangebracht op het zijpaneel en de tong, terwijl een' BB'-logo in reliëf het merk aan de teen heeft toegevoegd. Bijpassende gestreepte veters zetten de sportieve look voort, terwijl een "TRACK" -symbool op de hielteller het een finishing touch geeft.


Als u van plan bent om te investeren in een paar luxe wandelaars, hebben we de Balenciaga Schoenen Heren beste high-end opties die momenteel online te shoppen zijn, beperkt van retailbestemmingen zoals MR PORTER en SSENSE. Onze selectie omvat zowel bekende als nieuwe silhouetten, van levendige nieuwe colorways van Gucci's Flashtrek en Balenciaga's Track tot nieuw uitgebrachte modellen van Acne Studios.


Balenciaga Schoenen Roze heeft een "Bred" colorway van zijn door Demna Gvasalia ontworpen hybride Track Sneaker laten vallen. Recente iteraties zijn groot en gedurfd, zoals het aanbod met LED-verlichting, maar de "Bred" -versie voor het Pre-Fall-seizoen van het huis wordt geleverd met gedempte beige en grijze tinten voor een subtielere dikke look.


De Balenciaga Track 2 Zwart Rood lederen en mesh sneaker is verpakt in verschillende lasergesneden panelen die zijn afgewerkt in zwart en grijs. Reflecterende 3M-lijnen zijn verspreid over het bovenwerk van de sneaker, te zien op de panelen, de achterste "track" hiellip en de gedurfde Balenciaga-branding naar de voet.


https://www.triplesaledeals.com/

Post Reply